ähh oli pakko päivittää taas uusiksi, kun huomasin heti että tekee mieli kirjotella lisää eikä tuossa ekassa ollut oikein mitään tietoo mistään.


z75513356.jpg
it's cute.

- - - - - - - - -

oon ihan sairaan ihastunu yhteen poikaan mutta se asuu tosi kaukana täältä. mie oon nähnyt sen muutaman kerran mutta me jutellaan melkein joka päivä mesessä =) se on tosi sulonen kiva ja vaikka mitä. ihana yksinkertaisesti<3 mutta se on tosi suosittu (ainakin aika paljon) mutta se ei seurustele nyt. ainakin niin  oon käsittänyt kun me jutellaan.
se juttelee miulle tosi paljon sen omia juttuja mitä se sanoo ettei juttele kaikille.
vähän aikaa sitten se tuli selittää miulle siitä että joku tyttö oli kysynyt että alkaako se olee sen kans mut tää poika oli sanonu et ei ala. sitte se vaan sano että se ei ota selvää sen tunteista että se tuntee olonsa nyt aika ilkeeksi ku sano noin. sitten kysyin että miksi ja se vaan sano että "no en osaa selittää mutta tykkään ehkä jostain toisesta<3" ja se puhelee tollasia kauheesti =)
en sitten tiedä, että kai miun pitäis olla mustis jos se tykkää jostain muusta, en tiedä.
se on silti tosi ihana ja pyytää miua aina sinne päin ja kaikkea =) mutta en vaan voi aina mennä koska oon niin kiinni koulussa eikä miulla oo kauheesti rahaakaan ja se maksaa aika paljon mennä niin kauas. :( kamalaa.

80s13.gifColor.jpg
i need your love, i need you. i want to be with you. i love you. but i'm too weak.

oon aatellut että koitan saada itteni hoikemmaksi nyt tän blogin avulla =) kun mie lueskelen muiden juttuja ja kirjottelen tänne, niin koitan näitten avulla saada miun ajatukset paremmin kulkemaan ja että saisin päähäni sen että miun täytyy laihtua.
 
014.jpgGazetteuruha1-6.jpg
totchi & uruha <3!

x x x SilhouetteDisco. x x x